Tuesday, 24 April 2012

sAyA RinDu aWaK...!!!!!!

Saya rindu awak la..rindu sgt2..awak tdo ek..?? hurmm..tak pe..saya paham..tapi saya nk jgk bg tahu awak..saya rindu awak sgt3 L even ½ saat tak massage..miss u so much my luvly gemok..!!!!!! J

Awak..awak..awak jangan tinggalkan saya taw..awak kena ada dsisi saya sentiasa taw..kalau awak tak da kat sape saya nak hilangkan rasa rindu di hati nie..??? L

Awak..saya rindu awak nie..sgt3..!!! Apa yang patut saya buat..?? what should I do..?? Even petang tadi kita ada massage2..awak kejut saya tido..saya tetap rindu awak..last massage awak 19:07:07…skunk dh 00:15:06..dh banyak jam 2..tapi saya rasa macam dah berminggu2..berbulan2.. LTapi tak da lh sampai bertahun kan..hehehee J

Tapi kn awak..tak pe lah..saya tahu awak mesti tengah diulit mimpi kan..? Tak pe..saya paham..awak nak bangun nanti kn.? Awak nk tengok bola kan.? Awak tak massage saya bukan sebab awak lupa kan saya kan.? Bukan sebab awak tengah layan awex laen kan.? Bukan sebab awak nk tinggal kan saya kan..??


Tak pe lah..awak tido lh..saya bagi awak off malam nie J sebab saya tahu..awak mesti dh penat sgt3 kan layan saya.?? Tiap2 malam awak layan saya..massage lah..kt fb lh..kt twitter lh..kt skype lh..asyik layan saya ja..thanx awak..!!!!! sayang awak sgt3…luv u so much..much..n much5…!!!! Mmmmmmuuuahhhh <3





For you sayang <3





 p/s : saya rindu awak sgt3…awak rindu saya tak..???? <3 <3 <3 <3 <3 tgok nie..byk hati saya bg kat awak..hihihihihi J

3 comments:

  1. tu pon dok kata tk becinta lagi O_O

    ReplyDelete
  2. ahahahaha..cintakah..??? jgn la jeles sekuntum...wakakaka

    ReplyDelete