Tuesday, 15 April 2014

My New Life ^_____^

Assalamualaikum..
Wahhhh..dah hampir setahun blog ni tak diupdate..nampak tak tahap kebizian pemiliknya? Hahaha :D. Nak kata takda masa..banyak saja masa tapi masa tu dah diisi dengan activity yang sangat berfaedah..untungnya berganda-ganda..nampak tak ketipuan dan kehiperbolaan disini.? Ahaha :D.
Dulu as a student, banyak masa terluang yang tak diisi but now dh bekerjaya..saya sudah kerja.! Yeeaayyyyy..ahaha. Tp..humph.! Kerja biasa-biasa saja..kerani akaun saja mampu dapat and gaji paham as clerk paham-paham saja la..hanya cukup untuk makan..huhu. Sangat tragis right? Tapi its okay fiftry, gain dulu experiences, tambah banyak-banyak..insyaAllah after this mesti dapat kerja yang lebih bagus and jawatan yang diinginkan..hehe J. Chaiyok chaiyok fiftry.! You need to go for it. Don’t forget..ramai yang support you.
Hari ni cukup 140 hari kerja, banyak sudah experiences yang dapat since kerja ni. Banyak ragam manusia yang dah tengok which is ragam kawan-kawan, customers and also orang-orang di atas. tak lupa juga kawan-kawan baru yang hanya kenal melului phone, mostly every day will deal with them. Alhamdulillah, even tak pernah jumpa mereka okay.
Di tempat kerja ni la jumpa kawan-kawan yang happening sangat! Mereka memang lah terbaik di kalangan yang terbaik..eheee *saja nak amek hati kalau mereka baca. Mereka tak pernah pun berkira dalam segala bentuk..hehe. Alhamdulillah, syukur sangat dipertemukan dengan mereka..mereka baik and boleh berkongsi apa saja dengan mereka J. Thank you very much to them for the help, lesson and everything. Terima kasih sahabat.! Anda semua memang terbaik.!!!
Wasalam.

P/S : Bersabarlah wahai hati, ini adalah dugaan kecil yang diberikan kepadamu..teruskan usahamu. Semoga dipermudahkan segalanya..Amin.


No comments:

Post a Comment